tisdag 2 juli 2013

Om vår hemsida!

Nu har vi lanserat vår hemsida, kolla in den på gangartshastar.com :) Här kan du läsa mer om de olika gångartsraserna och vi har valt att fokusera på det tiotal som faktiskt finns i Sverige. Observera även att vi medvetet har valt att ha med Islandshästar, åtminstone tills vidare, på grund av att den rasen är så välkänd och redan väl representerad. Vi vill hellre fokusera på de till antalet mindre etablerade raserna och se till att sprida information och marknadsföra dessa!

På hemsidan kan du även hitta uppfödare av de olika gångartsraserna. Tipsa oss gärna om du själv är uppfödare eller om du känner till någon uppfödare som vi ännu inte har listat :) Lättaste sättet att få kontakt är antingen via formuläret på hemsidan eller via Facebook! Det går faktiskt att kommentera här direkt på bloggen också, om du föredrar det. Alla ni som har gångartshästar som ni vill sälja (oavsett om ni registrerade som uppfödare eller ej) är dessutom välkomna med att lägga upp en annons under hemsidans Till Salu-sida :) Det gör du enklast genom att maila in de efterfrågade uppgifterna till gangartshastar@gmail.com så lägger vi upp annonsen när vi har möjlighet!

Slutligen finns det även Foton och Filmer på hemsidan, från de gemensamma aktioner vi gör och liknande evenemang. Än så länge är utbudet inte så stort men det kommer mer från sommarens engagemang! Och du läser det här har redan hittat till vår nya blogg (gangartshastar.blogspot.se) där vi är ett par stycken som turas om att skriva om det vardagliga livet med vår älskade Gångartshästar!

Du kan hjälpa oss genom att dela med dig av allt du läser här :) Skicka en länk till en hästintresserad vän, tipsa andra om vår blogg eller dela med dig på Facebook! Välkommen till Internethagen för Gångartshästar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar