söndag 27 oktober 2013

RMHAs Pink Ride 2013


Deltagande Rockisar med ryttare.
"Mitt" gäng innan vi mötte upp övriga.
Den 19 oktober möttes 9 ekipage för att rida ut. Anledningen var RMHAs first Annual Pink Ride 2013. Alltså Rocky Mountain Horse Associationförsta uteritt till förmån för USAs motsvarighet till Rosa Bandet.  

Snyggt fixad arab.
Vi var ute tillsammans i omkring en timme. 3 av deltagande hästar var Rockisar. I övrigt arab, islandshäst, camargue häst, travhäst,  korsning och halvblod. Flertalet av oss hade köpt tröjor från RMHA där en del av priset går till forskning. Det är det sätt som de har tänkt att detta arrangemang ska hjälpa bröstcancerforskningen.


I andra delar av världen har andra varit ute och ridit av samma anledning! Som avslutning mötte vi skogens konung  - en stilig älgtjur, för att sedan ta en fika. 

Själv hade jag lyckats få tag på ryttare så att båda mina rockyston kunde vara med. För Bunny var det första gången i ett sällskap med några hästar och hon gillde det skarpt, plötsligt fick hon massor av energi. Percy trivdes också, men hon är ju van - helgen innan var hon med och tränade TREC med en minst lika stor grupp. (Mer om TREC-träningen här).
Under uteritten.
Hela gruppen kommer åter.
 
Rockyn Fiona kollade in mig medan människorna fikade.
Jag tog för dagen min travhäst, sedan fick jag ordna med hund och barnvakt under ritten. Här har jag på mig den snygga tröjan från RMHA - synd bara att man inte ser trycket "under" bebisen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar